請問炸魚薯條店工作程況係點?

回覆文章
bakvietnian

有無人做過可以介紹下?係咪10成西人開?請唔請外地人?
344a

bakvietnian 寫:
週三 12月 23, 2020 5:26 am
好多亞洲人開. 其他就唔太清楚.
bakvietnian

344a 寫:
週四 1月 07, 2021 9:07 am
好多亞洲人開. 其他就唔太清楚.
唔該晒,David 係直播都好詳細解答左,多謝晒大家.
vincenttlaii

其實炸魚薯條店主要係白人開,而果啲burger,nuggets,French fries 既店就大部分都係印度人開。至於請唔請外地人我建議你可以留意一啲連鎖既快餐店,例如dominos。這些連鎖既快餐店都會願意請外地人。
本人已在英國定居10年,是法律界人士,對英國十分熟悉!本人也有在英國進行不同的投資,包括物業。最近因為極多朋友資訊我有關移民,投資,生活等等信息,因此我很樂意幫助任何對英國生活以及移民的問題。我以幫助了不少香港人成功購買英國物業,以及幫他們進行物業管理。有興趣投資物業的或對英國移民有任何疑問,請聯絡我本人。 :):)
bakvietnian

vincenttlaii 寫:
週五 1月 08, 2021 8:26 pm
其實炸魚薯條店主要係白人開,而果啲burger,nuggets,French fries 既店就大部分都係印度人開。至於請唔請外地人我建議你可以留意一啲連鎖既快餐店,例如dominos。這些連鎖既快餐店都會願意請外地人。
多謝解答,唔該晒!
344a

週六 1月 09, 2021 4:24 am

多謝解答,唔該晒!
開咗檔要通知大家, 方便可以去幫襯吓。 :D
回覆文章

回到「工作及進修」