去Bristol既朋友請埋位

Maggie

Bristol 治安問題我都一頭煙,有人話好太平,但crime rate數字就唔見得靚仔,我終於搵到答案,原來只係唔好住St Pauls, Eastville, Old market就得喇!事關呢三區係住左好多吉卜賽人同難民,大部分都係政府樓同攞政府福利既人,所以治安相對嚟講就差d
goooogoooo

大家好!我都有興趣去Bristol,但係想知嗰邊工作情況點,同manchester 差幾遠?我過到去都係諗住由低做起,做收銀、清潔、care worker、剪狗毛、獸醫診所助理⋯⋯搵到咩做咩~唔知呢區多唔多呢啲機會~有搵過indeed 就好似好少動物護理類嘅工😭
Woolala

我也有興趣落腳BRISTOL,希望在此認識多一些。
Carlton

rickrick

https://www.bristol.gov.uk/statistics-c ... in-bristol

The quality of life in Bristol
What the Bristol Quality of Life survey is, the latest data from the 2019/20 survey and results of previous surveys

The Quality of Life (QoL) survey provides an annual snapshot of the quality of life in Bristol.
jc2021

為什麼選BRISTOL? 工作? 學校?
大家交流一下.
Eeyore Li

退休人仕,有興趣Bristol與Bath一帶啲鄉村屋,有冇同路人?
Echo

River 寫:
週一 8月 10, 2020 1:31 pm
我都打算同家人去Bristol定居
其實我係因為風水原因揀左Bristol,另外一個風水上可行的地方係愛丁堡,不過見到有人講當地治安麻麻,因此暫時選定左Bristol
我地有一個3歲小朋友,唔知仲有無人係同咁細個小朋友過去呢?
Bristol都應該算係比較少人討論嘅地方,大家可以多D互動呀 :lol:
想請教一下,Bristol d 風水係點?令你會揀Bristol
Road1955

我估計明年4月起行去bristol
henrylam0105

我都係想去bristil✋ 想識志同道合的朋友😊
回覆文章

回到「Bristol」